2 Mart 2014 Pazar

After The Dark 2013 altyazı izle

After The Dark 2013 altyazı izle trailer Değişik bir senaryo ve kurguya sahip 2013 yapım filmdeki konu, üniversite talebelerinin mezun olduktan hemen sonra hocalarının onlara verdiği değişik ödev. Talebelere dünyada oluşan nükleer tepki neticesi insanlığın bitmesi ve yine yaşamak için çoğalmaya başlaması ile ilgili bir konu veriliyor. İnsanlığın yine nasıl yaratılabileceği ile ilgili mantık yolunu izleyerek analiz eder bulmalarını isteyen hoca onları yer altında bir sığınağa götürür. Dram, fantastik ve bilim kurgu türündeki bu filmi Türkçe alt yazılı FilmZZula dan 720p görüntü kalitesinde izleyebilirsiniz.

Gizli Gerçek Türkçe Dublaj izle, sinemalar

Gizli Gerçek Türkçe Dublaj izle, sinemalar imdb fragman Sıradan bir hayat sürmekte olan Dr. Norman Spencer (Harrison Ford) ve Claire Spencer (Michelle Pfeiffer) kızlarının üniversite çağına gelip haneden ayrılması ile yalnız başlarına kalır. Norman genetik mühendisidir ve laboratuvar araştırmalarına yoğunluk vermiştir. Bu sırada karısı Claire hanede tek başına kalmaktadır. Claire kendini oyalayacak şeylerle ilgilenmekte bahçesini tertip etmekte ve bilgisayar başında yazı yazmaktadır. Ancak vakit geçtikçe Claire kimi şeylerin ters gittiğini fark eder. Komşuları ortadan yok olur. Banyodan garip sesler ve hayal ürünü görüntüler çıkar. Bunların hepsi ile bir savaş haline giren kadın kısa müddet içinde büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalacaktır.

Şamdanın Ardında 2013 HD izle, 720p izle

Şamdanın Ardında 2013 HD izle, 720p izle Liberace (Michael Douglas) şovmenlik ve gösterişli hayatı ile bilinen bir isimdir. Kırk yıllık kariyerinde kendisine sadık bir seyirci kitlesi edinmiş bir artisttir. Scott Thorson (Matt Damon) ile Hilton Otelinde sıra dışı bir şekilde tanışmıştır. Tamamiyle değişik hayat tarzlarına sahip olmalarına karşın aralarında beş sene sürecek sağlam bir ilişki başlar. Ancak bu aitin acı dolu ayrılıkları da olacaktır.

Kayıp Madalyon Filmini izle, türkçe dublaj izle

Arkeolog Doktor Michael Stone hayatı süresince kayıp bir madalyonu aramıştır. Babadan erkek çocuğa devredilen bir görev haline gelir ve erkek çocuğu Billy Stone ve diğer iki arkadaşı da madalyonu bulmak için peşine düşer. Talih yapıtı bir şekilde Billy’nin eline geçen bu madalyon o sırada Billy’nin tuttuğu bir dileği gerçekleştirir. Billy en yakın arkadaşlarından Allie’yi iki yüz sene öncesinde Aumakua adalarına gönderir. Madalyonun bulunmasından sonra herkesin hayatı değişecektir.

Buz Askerler - İce Soldiers izle, full izle

Buz Askerler - İce Soldiers izle, full izle buz asker oyunu Kanada’lı bilim insanları ülkenin kuzey bölgesinde yerin metrelerce altında gömülü olarak üç asker bedeni bulur. Buldukları bu üç askeri incelemek için buzlarından kurtarılıp laboratuvarda kimi testlere tabi meblağlar. DNA’ları ile oynanmış olduğu anlaşılan bu askerler oldukça zor koşullara dayanıklı ve kuvvetli askerlerdir. Uyanıp hayata döndüklerinde ise ülke için tehdit oluşturan tehlikeli adamlara dönüşürler. Bilim insanları şimdi hayata döndürdükleri bu üç askeri bir an önce durdurmalıdır. Dominic Purcell’ın başrol de bulunduğu 2013 yapım bu filmi 720p görüntü kalitesinde izlemek için doğru yerdesiniz

1 Mart 2014 Cumartesi

Girl Most Likely 2012 izle, altyazılı

Girl Most Likely 2012 izle, altyazılı Imogene (Kristen Wiig) New York’da bir firma’da oyun yazarıdır. Kariyeri iyi giderken daha da iyiye gitmesi beklerken geçen sene da gerisine düşecek bir gerileme yaşar. Hem iş hayatı hem hususi hayatında başarısız bir döneme girer. Bu vaziyetten sonra annesi ve kız kardeşini alarak New Jersey’e taşınır. Ailesi de garip vaziyetler yaşamakta ve ilişkiler içine girmektedir. Imogene bütün bu olanları ret etmek yerine kabullenmesi ve bu şekilde ailesini sevmesi gerektiği fikrine varır. 2012 yapım olan bu filmi Türkçe alt yazılı olarak sanal sinema merkeziniz filmzzula dan full hd görüntü kalitesinde bedava izleyebilirsiniz.

Korku Evi - Dream House izle, türkçe dublaj izle

Korku Evi - Dream House izle, türkçe dublaj izle Yeni bir kasabaya taşınan bir aile huzur dolu bir hayat süreceğini düşünmektedir. Aile zamanlar Connecticut’taki bu yeni etraflarına alışır. Ancak kısa vakit sonra başta ailenin babası olmak üzere yeni komşuları ile ilgili kuşkular duymaya başlar. Taşındıkları hanede ki önce ikamet eden ailenin öldürüldüğünü öğrenirler ve onlar ile ilgili gerçekleri öğrenmeye çalışırken aslında komşularının kırım yapan birer psikopat olduklarını görürler. /HD sinema platformu filmzzula.com iyi film keyfini yaşayı